Evelini ja Väikese Ingli lugu saate aga lugeda 2015. aasta detsembrikuu Maakodust.

Väikese Ingli sõnum aastaks 2016:

"All you need ise love (eesti k - kõik, mida vajad, on armastus), ütlevad legendaarsed laulusõnad ja tegelikult iseloomustab see aastat 2016 kõige paremini.

Absoluutselt kõik saab tehtud, kui seda teha armastusega. Armastusel on sel aastal eriline vägi sees.

Loomulikult, nagu armastusega ikka käib kaasas ka palju draamat. Pisaraid, leppimisi, taasleidmisi, meeletut kirge, võimast hingerahu - kõike mahub sellesse aastasse.

Kui varasemalt on eelnevad aastad mõjutanud järgnevaid, siis nüüd algab aasta puhtalt lehelt. Varasem ei mõjuta ega tule kaasa.

See aasta on parimatest parim neile, kes soovivad oma elu puhtalt lehelt alustada, vana unustada ja minna edasi täiesti uue energiaga. Ka neile, kes soovivad olemasolevates suhetes, tegemistes, olukordades uut energiat, uut suunda.

Kes vähegi tahab uut ja värsket, see seda sel aastal ka saab. Mida rohkem hoolivamalt omi tegemisi teha, seda paremini sujub kõik uus.

Aasta on võimas ka selles osas, et kui sa soovid täituvaid imesid ja tõelisuseks saavaid muinasjutte, siis selleks on kõik teed valla. Armastusega tehtu sujub inglitiivul.

Aasta saab raske olema neile, kes mugavustsoonist välja tulla ei taha. Nendel on terve aasta nina nohune, kurk köhane ja ilm vihmane. Kurdavad ja porisevad ja nii terve aasta lähebki.

Mingis mõttes toimubki selle aastaga leeristumine inimeste seas. Ühel pool need, kes tahavad muutusi ja headust, teisel pool need, kes ei taha mitte midagi muuta ja on pahased, kui keegi oma uute mõtetega lagedale tuleb, seda tõlgendatakse rünnakuna.

Rünnaku alla on sattunud siis nende mugavustsoon ja sedaviisi hakkabki mõnigi pikaajaline suhe lagunema. Nii eraeluline, töine kui ärisuhe.

Õnnega koos on need kooslused, kus koos tahetakse uut ja värsket, neist liitudest sünnib palju hääd ja pikaealist.

Sellel aastal eostatakse väga palju lapsi, ikka väga palju. Aastad 2016 ja 2017 kergitavad meie iibenumbreid omajaguja hästi omapärane on selle juures seik, et palju välismaised lapsi sünnib meil ka. Nii mõnigi naaberriigi naine juhtub just meil sünnitama.

Aasta üks märksõnadest on üllatused. Me kuuleme end selle aasta jooksul lugematu arvu kordi ütlemas: see tuli nii suure üllatusena. Uued suhted saavad olema kõigile, ka asjaosalistele endile, väga suur üllatus. Uue töökoha valik - samuti suur üllatus. Me üllatame endeid, lähedasi ja nemad meid.

Ka riigi valitsemine võtab mingil hetkel väga üllatusliku pöörde. Sõlmitakse liite, mis on suur üllatus. Inimesed millegi eesotsas on üllatus ja samamoodi nende taandumine.

Valetajatel on sel aastal keeruline. Sõna otseses mõttes. Valel on nii lühikesed jalad, et ta suurt „kõndida“ ei jõuagi. Ehk siis vale, mis välja öeldakse, läheb katki nagu välja puhutud seebimull, sutsu jõuab heljuda, kui plaks juba käib ja kõigil silmad kibedat seebivett täis. Lühidalt öeldes - valetajad jäävad haledalt vahele ja on sunnitud vastutama.

Heategevusorganisatsioonidel on head ajad. Sõna otseses mõttes. Suur hulk inimesi tunneb, et tahab võtta ühiskondlikku vastutust ja otsustavad oma panuse anda.

Varjupaigad saavad puhtaks küüritud, koerad jalutatud ja nende kõhud hea-paremaga täis söödetud, unarusse jäetud lapsed saavad vajaliku abi kõiges. Puuetega inimeste kojad on täis külalisi ja häid soove.

Selle kõige keskel aga tuleb taaskord ka draamat, nagu juba algul mainitud, sest kogu tähelepanumöllu keskel jäävad valetajad pihku ja tuuakse suure käraga päevavalgele. Armastus ja draama käsikäes."