Maaleht maksab igal kuul ühele tellijale Eesti keskmist palka. Telli nüüd Maaleht ja osale tellijapalga loosimises! Vaata lähemalt >

NIPID JA RETSEPT | Kuidas teha hummust?


Hummust süüakse traditsiooniliselt saiaga, viimasel ajal aga eelistatakse seda kasutada ka dipikastmena köögiviljade juures.
Hummust süüakse traditsiooniliselt saiaga, viimasel ajal aga eelistatakse seda kasutada ka dipikastmena köögiviljade juures.Foto: Shutterstock

Idamaadest pärit hummus on ka meil viimastel aastatel tuttavaks saanud. See siidine kikerhernestest valmistatud määre sobib ideaalselt leivakatteks või dipikastmeks. Poelettidel on hummust saada juba päris mitmes variatsioonis, ent hind on krõbedavõitu. Mõistlik oleks konserveeritud kikerhernestest seda ise valmistada ja just endale sobiv maitsekooslus valida.

Tellijana saad lugeda ka neid artikleid: