Retseptide autor on kohvik-restorani Piparmünt peakokk Vladimir Upeniek.

Räimeremulaad

  • 100 g suitsuräime
  • 100 g sibulat
  • 50 g küüslauku
  • 100 g marineeritud või hapukurki
  • 50 g mädarõigast
  • 100 g majoneesi
  • tortiljasid

Sibul ja küüslauk tükeldada ja praadida, seejärel jahutada ja segada tükeldatud räime, kurgi, mädarõika ja majoneesiga. Serveerida tostada‘l (frititud tortiljal).

Krõbe kiisk

  • kiisafileed
  • 1 lahtiklopitud muna pintseldamiseks
  • 5 munavalget
  • 1 tl sinepit
  • soola
  • suitsupaprikapulbrit
  • odrajahu
  • heeringamarja
  • peterselli
  • rukkileiba või rukkipitat

Kiisafilee paneerida munas ja jahus, praadida pannil õlis ja enne serveerimist flambeerida pannil Vana Tallinnaga. Serveerida rukkileival või rukkipital, aga kindlasti heeringamarja ja värske peterselliga.

Allikas: Maablogi