Selle roosa teki jaoks lõngade valimise kriteeriumiks oligi värvitoon. Mis ikka sobis, see ka kasutamist leidis. Kasutatud on erinevaid roosa varjundeid heledast tumedamaks ning sekka isegi paar tooni valget ja kreemikat.

Kuigi töö on mõõtudelt suur, on see valmis kootud ripskoes väikeste tükkidena, mis on hiljem omavahel kokku õmmeldud. Nii on hea poolikut tööd ka näiteks väljasõitudele kaasa võtta.

Kiirem kuduja jõuab töö valmis teha veel suve lõpuks. Kuid see on lihtne ja mõnus kudumistöö igaks ajaks, sest just talvel on hea selline tekk ümber tõmmata.

Töö käik

Looge vardale 15 silmust ning kuduge 20 ripsirida ehk 40 rida parempidises koes. Nüüd kuduge silmused maha. Seejärel korjake paremast servast silmad vardale ning kuduge 6 rida ripskoes. Seejärel korjake silmused ülemisest servast ning kuduge 6 rida ripsi, nüüd on kord vasaku serva käes. Viimaseks korjake silmused alumisel servalt. Nii ongi keskmisele motiivile ring peale kootud.

Nüüd kuduge sarnaselt veel üks ring peale. Nii valmivadki motiivid. Kui vajalik kogus motiive on olemas, asetage need kõrvuti ning õmmelge kokku. Seejärel korjake kokku õmmeldud pikal ribal veel kord silmused nii ülemisel kui ka alumisel küljel üles ning kuduge vahele 6 rida ripskudet. Nüüd õmmelge ka pikad ribad omavahel kokku.
Roosades toonides tekk on iga printsessi unistus.