Hea Maakodu toimetus,

viimane ajakiri oli kaanest kaaneni täis põnevat lugemist. Imestan ja imetlen inimeste leidlikkust ja julgust oma ideede realiseerimisel.

Inspireerivaim lugu oli Mäeotsa talust, leidlik kohavalik ning peenetundeline maastikukujundus, väga nauditav!

Lisaks sellele loole meeldis suure loomasõbrana lugeda vene mustast terjerist – täielik üllatustõug minu jaoks, väga väärikas, pani mõtlema.

Jõudu uute lugude kirjutamiseks!

Mõnusat jõuluaega kõigile maakodus koos Maakoduga kamina ees!

Annika Põlvamaalt

Tere!

Maakodu on muutunud nii sisutihedaks, et ei saa ajakirja käest, enne kui kõik artiklid loetud. Seekord olid kõik lood huvitavad ja harivad.

Kõige enam puudutas mind “Täituva postkastiga mängumaja” lugu. See tõi meelde minu lapsepõlve unistuse omada mängumaja. Olid teised ajad (1960ndad) ja polnud võimalik ehitada nii ilusat mängumaja, sest materjalidest oli puudus ning vanematel ei olnud ilmselt ka huvi lastele majakest püstitada. Ehitasime vennaga kahekesi kartulikastidest ja lauajuppidest “onnikese”. Katus oli isegi peal. Seal oli tore omaette või sõpradega mängida. Olime õnnelikud, et saime tööga hakkama, aga kartulivõtmise ajaks tuli “onnike” lammutada, sest kastidesse tuli talvekartul panna.

Lugupidavalt Ülle Kukk

Lugejamäng

Palun kirjutage meile, mida ootate või soovite uuelt aastalt kõige rohkem.

Kõikide kirjasaatjate vahel läheb loosi Fiskarsi 24osaline Fiskars Functional Form söögiriistade komplekt, väärtusega 105 €.

Ootame Teie kirju e-posti aadressile maakodu@maakodu.ee või aadressile Narva mnt 13, 10151 Tallinn.

Loosimine toimub 16. detsembril 2019.