• musta leiba
  • võid
  • pisut kanget sinepit
  • vürtsikilu
  • keedetud mune
  • purgike kappareid
  • punast sibulat

Kõige parem on kasutada juuretisega rukkileiba, enda tehtu oleks muidugi super. Leivakäärule määri korralikku taluvõid ja sellele särtsuks imeõhukene kiht kanget sinepit. Siis kilud, nende peale kenasti poolpehmed munad, mõni kapparimari vürtsiks ja punane sibul nii iluks kui ka maitseks. Selline ongi täiuslik kiluvõileib. Iga päev seda ei söö, aga Eesti sünnipäeva on väga raske, kui mitte võimatu ilma kiluleivata ette kujutada.

Kuidas homme lõkkel suppi ja lõkkes kartulit küpsetada, loe SIIT.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemalt
Ükskõikselt
Kurvana
Vihasena
Jaga
Kommentaarid